Bildbomb

Bild från förra ett ridpass i veckan! :)


Framridning :)

Ignorera min skänkel :p

















La bara upp denna bild för att visa er att han blir väldigt framtung ibland
så man får kämpa med att få upp han :p


tog små skutt, (hoppade studs)


Hur söt!?!?!?!


Ben taggar inför räcket :))

Över, haha fast linn missade språnget :)


Studs :D



Trava av :)




Nöjd chey och häst efter ridpasset !! :)


Min skatt <3<3<3<3

Hur fin är han inte liksom!?!?!?!? 3 kommentarer kan jag få nu, komigen!! :D:D:D

Sämst uppdatering..

FÖRLÅT FÖRLÅT FÖRLÅT!
Sämst uppdatering jag vet.. Men jag har varit borta så mycket nu senaste tiden. Ska bli bättre, Men ni måste kommentera mer dååååååå!

..Har precis varit på Hööks köpte nya tyglar och låga transportskydd, Ben tycker inte om höga :p
Ska till stallet snart, ikväll kommer mormor och morfar hit och vi fira mamma och morfars födelsedag :) Uppdarerar senare!

Red Lillan idag

Idag red jag världens finaste häst, Lillan! Hon var helt underbar, om jag ska skaffa storhäst vill jag ha en precis som henne!! traven, hon var jätte lätt i munnen, och galoppen ska vi inte prata om goooosh! Lillan är Annelies i vårat stall häst!
Foto: Linn:)






Bilder från meetinget!


Detta var vad vi fick med oss av Ben, hehe..

Sååå fina Ida och Roxy! <3<3<3

Ida & Roxy <3<3

Sååå fina!<3







Mysskisseen<3

Framhoppning

jag och lina <3<3







95cm<3

Tack för en supermysig helg Lina och Ida!! <3


Lång historia

Skulle ju ha åkt på meeting, men så vart det inte..
Allt var klart och vi skulle lasta, han får in. Efter en minut så börjar hela transporten bullra och braka, vi öppnar dörren och Ben står och vad det ser ut som, halkar, vi öppnar luckan där bak men han går inte ut, så vi öppnar mittenskivan och gör hans del störra då försätter han trycka in sig själv i väggen och Roxy (som åkte i samma transport) som står brevid mosar han, sen leder vi ut han, och han ställer sig direkt och äter och inte är inte ett dugg stressad/rädd eller något.. Så vi prövar igen så står jag med han hela tiden när luckan stängs, 15 sek. efter den stägt så ser jag bokstavligen hur han tar sats och skuter sig in i väggen(Han var själv nu, roxy fick vänta utanför) Förra gången var vi lugna med honom, denna gång blir jag arg för han gör det med flit, han är inte rädd eller något dylikt, då öpnnar vi luckan då får jag honom att sluta, han äter lite, sen leder jag ut honom, eller jag släppte honom och han gick knappt ut, jag fick putta ut honom så tog mamma honom utanför och han ställer sig och äta direkt, FAN VA SUR JAG VAR. han pajja transport luckan o allt! han var inte ens rädd!! så tog beslutet att inte åka, tänk om han fått för sig något sånt på E4an.. Var så besviken på honom....

Men åkte dit iallafall för att heja på Ida och vara med dom! :) Och det var en jätte lyckad helg iallfall och jag har haft super kul. Sedan gick det jätte bra för Ida och Roxy! Ben har fått stått ute medans. Var kanske bra för mig att vara iväg från honom ett tag och avreagera mig. iallfall, idag visade han vilken prins han kan vara i ridning har var en GUD! Och han är förlåten<3 min minispluppis! Red igenom honom i dressyr, hoppade studs slutade sedan med en kombiination med ett räke på 90, gryma ponny.

Ska btw pröva åka transport runt stallet imorgon får se hur det går!


Smakprov från idag, resten kommer imorgon! :)

RSS 2.0